Don't miss
our trainee
jobday

Dinsdag 08/02/2018

Geef je carrière een boost dankzij
het ISS Management Traineeship!

Dinsdag 08/02/2018

ISS Traineeship?

Wat?

Het ISS Trainee program is een intensieve opleiding waarbij enkele trainees gedurende 18 maanden gecoacht worden. Zo kan je je, op zeer korte tijd, opwerken van het operationele luik tot managementniveau. Op anderhalf jaar tijd geef je je carrière een boost en kan je evolueren naar een leidinggevende functie. Deze bottom-up ervaring geeft je de nodige basiskennis mee, waardoor je een betere manager wordt. Je zal zowel op strategisch, als tactisch en operationeel vlak 100% functioneren.Gedurende de eerste 6 weken maak je kennis met ISS. Je leert de strategie, waarden en visie kennen.

Je wordt betrokken bij de verschillende concepten en procedures van onze stafdiensten (Finance, P&C, Sales, Purchase, …). 

In de daaropvolgende 12 maanden leer je de operationele activiteiten van elke business van dichtbij kennen (Cleaning, Catering, Facility, Building Maintenance, …). Hierbij werk je nauw samen met de Key Account Manager, die je het reilen en zeilen van de job leert kennen.Ten slotte krijg je de kans om gedurende 3 maanden in een ander land, waar ISS ook actief is, je verworven kennis toe te passen op een concreet Key Account-project.

Voor wie?

Het ISS Traineeship is bedoeld voor elke young potential met een bachelordiploma in Facility Management, Hotel Management, … of een diploma met een technische achtergrond. Ben je een talenknobbel en blink je uit door je communicatieve skills? Heb je minstens een bachelordiploma op zak en enkele jaren relevante werkervaring achter de rug? Dan zullen je verwachtingen van deze opleiding ongetwijfeld worden ingevuld.

ISS is op zoek naar kandidaten met een hands-onmentaliteit, die er niet voor terugdeinzen om – ondanks hun leidinggevende functie – de handen uit de mouwen te steken.Heb je een passie voor management, operationeel beheer en hou je ervan om je klantenportefeuille uit te bouwen? Dan kom jij beslist in aanmerking voor het Traineeship.

Regisstreren

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wacht niet langer en grijp deze opportuniteit.

Geef je carrière een boost en schrijf je hier in.

Kan je niet aanwezig zijn? Solliciteer nu

Praktissch

Je snuift de sfeer op, ontdekt onze innovatieve manier van werken en praat met onze Management Trainees.

Natuurlijk krijg je ook de kans ons cateringconcept Nordic Light te leren kennen. Smakelijk. En tot dan!

CONTACT
Patricia Degen
traineeship@be.issworld.com

LOCATIE
Everest Office Park
Leuvensesteenweg 248C
1800 Vilvoorde

Over ISS

 

ISS is al jaren wereldwijd de nummer 1 op het vlak van Facility Management. Wat is het geheim van ons succes? De manier waarop we onze oplossingen afstemmen op de behoeften van onze klant en hoe we op een menselijke manier omgaan met ons team. Hieronder lees je enkele interessante weetjes over ons bedrijf:

 
  • ISS werd al in 1901 opgericht in Kopenhagen.
  • Ondertussen werken er al meer dan 490.000 medewerkers.

  • ISS bestaat in 74 landen.
  • In België behoort ISS tot de top 10 van de grootste werkgevers.
  • Bij ons maken mensen het verschil. Daarom geven we onze medewerkers alle mogelijkheden om zich te ontplooien via opleidingen en multidisciplinaire workflows.
  • Zin voor initiatief, innovatie en respect voor elkaar zijn waarden die we hoog in het vaandel dragen.
  • Bij ISS kan je rekenen op eerlijkheid, ondernemerszin, verantwoordelijkheid en kwaliteit.
  • Bij ons komt de klant op de eerste plaats. Altijd. Om dit te realiseren, werken alle medewerkers iedere dag samen: met passie voor de job.
  • ISS levert niet alleen schoonmaakdiensten, maar ook onderhoud van gebouwen, groendiensten, veiligheidsdiensten, ongediertebestrijding, receptie-, vastgoed- en cateringdiensten.
  • In onze ISS-cultuur hechten we veel belang aan maatschappelijke en ethische betrokkenheid. Hiervan getuigt onze ‘ISS Gedragscode’.